Pridefestivalen – here I come!

Titta vad jag fick hem i brevlådan. Två stycken festivalpass till Pridefestivalen. Det ska verkligen bli hur roligt som helst att gå, och det här året får jag även med mig Alex. Han har inte velat gå förut, för han gick ett år med sin pojkvän och var inne i en halvtimme och har efter det bestämt sig för att det var tråkigt med Pride. Han var inte ens där under någon konsert. Jag ska allt ta och lära honom hur man njuter av Pride. För mig blir det mitt fjärde år. Är det någon annan som ska dit?

33 svar på ”Pridefestivalen – here I come!”

  1. Film izlemek için sinema salonlarına gitmek, evde DVD veya Blu-ray oynatıcıları kullanmak veya çevrimiçi film izleme platformlarına erişmek gibi farklı seçenekler bulunmaktadır. Popüler çevrimiçi film izleme platformları arasında Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Hulu ve HBO Max gibi platformlar yer almaktadır. Bu platformlar geniş bir film ve dizi kütüphanesine erişim sağlayarak kullanıcılara çeşitli seçenekler sunar.

  2. Быстромонтируемые строения – это новейшие здания, которые отличаются повышенной быстротой возведения и гибкостью. Они представляют собой сооружения, заключающиеся из заранее произведенных составных частей либо модулей, которые могут быть быстрыми темпами установлены в месте строительства.
    Расчет стоимости быстровозводимого здания располагают гибкостью и адаптируемостью, что дает возможность просто изменять и адаптировать их в соответствии с нуждами покупателя. Это экономически эффективное а также экологически стойкое решение, которое в крайние годы получило маштабное распространение.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *