6 svar på ”När man vet att man är bloggberoende”

  1. kan ju bero på att du kommenterar varrenda inlägg på bloggarna, spelar ju ingen roll om vad de handlar om. du svarar oavsett…allt för att visa upp dig.

    Men en eloge att du gör de på ett mognare sett än att kommentera ” Kolla min blogg x100 ”

  2. Svar Anonym troligen Daniel 😉 : Haha! Tack! Vill man visa upp sig så, men jag gör aldrig direkt reklam för mig så. Det är så fult, alla blir irriterade och ingen klickar på det. Ingen tjänar ju på det =P

  3. I urge you steer clear of this platform. The experience I had with it has been purely dismay along with doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, look for a trustworthy site to meet your needs.

  4. I urge you stay away from this site. The experience I had with it was purely frustration and suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, seek out a more reputable site to meet your needs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *