Åk inte utomlands för fan!


Hur kan folk åka utomlands på semester nu? Har de inte varit i Stockholm den senaste månaden, eller? Vi har runt 30 grader hela tiden och konstant sol, och Stockholm har trots allt blivit utsedd till världens vackraste huvudstad. Varför ska man då åka härifrån till ett ställe där det är lika varmt men inte lika grönt, inte lika god mat, inget drickbart kranvatten och oftast en åt helvete fungerande kollektivtrafik?

Min kompis Linda åker till Grekland i två veckor nu och Claudia åker till Malta i en vecka med sin pojkvän. Jag förstår inte hur de kan göra det. Jag skulle ha förstått det om de åkte till ett ställe där det är runt 23 grader så att man faktiskt kan vara ute, men nu åker de till ställen där det snarare är runt 40 grader. Frivillig tortyr och bortkastade pengar, eller vad?

Claudia sa dock att hon ska bli bränd av en manet när hon är på Malta, och det är ju alltid något. Hon sa att jag ska kunna få skratta åt henne också, för när vi var på Malta förra sommaren (43 grader tortyr!) blev jag bränd på armen av en manet för att min kära lillasyster puttade den mot mig i vattnet. Snällt, eller hur? Dock har jag fått ett coolt ärr nu, som dock inte syns så mycket eftersom jag är så blek för tillfället.

Okej, åter till ämnet. Åk inte på semester utomlands för fan! Så, nu fick jag det sagt…

 Min fina brännskada från maneten. När jag kom hem från semestern hade brännskadan blivit större och det såg ut som en kuk som sprutade. Kul att få ett sådant ärr liksom…

15 svar på ”Åk inte utomlands för fan!”

  1. Ja, inte behöver man åka någonstans för att få värme nu precis.
    Sv: Vad roligt att du berättade för mamma och bra att hon tog till sig, det skall man göra.

  2. Jag var i Kroatien i början på sommaren, och det bara regnade där. Urtrist. Så kom jag hem till det här i princip. Bortkastade pengar!

  3. De flesta som åker utomlands på semester nu har väl antagligen haft det planerat rätt länge, så osis för dem att sommaren för en gångs skull blev ordentlig i vårt avlånga land :p

    För övrigt hade jag tyckt jag vart astuff om jag haft ett sådant ärr. Be proud man!!

  4. Быстромонтируемые строения – это новейшие конструкции, которые отличаются повышенной скоростью строительства и гибкостью. Они представляют собой сооружения, образующиеся из предварительно произведенных компонентов либо узлов, которые имеют возможность быть быстрыми темпами смонтированы на территории стройки.
    Проект быстровозводимого здания располагают податливостью а также адаптируемостью, что дает возможность просто менять и переделывать их в соответствии с пожеланиями заказчика. Это экономически эффективное а также экологически надежное решение, которое в последние лета приобрело обширное распространение.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *