Veckan då jag var med i DN

Det är inte varje vecka som man medverkar i en av Sveriges största tidningar nämligen DN, men den här veckan var en sådan för mig. Under veckan har jag har även gått på promenader, nästan vunnit i Tarôt och fotograferat blommor.

gay

Jag var ute på promenad ute på Ladugårdmarken som ligger norr om Lund. Det är en av mina favoritplatser här i Lund.

gay

Ladugårdmarken

bow-tie

Under veckan kände jag för att ha en ”röd fluga”-dag

LTH

Som jag nämnde innan var det här veckan då jag var med i DN. Min skola kontaktade mig och frågade ifall jag ville vara med i en studentpanel och berätta om min utbildning, och jag tackade självklart ja. Studentpanelen publicerades sedan i en karriär- och utbildningsbilaga i DN, så jag blev lite mallig när numret damp ner i min brevlåda.

gay

 På en av min promenader under veckan hittade jag en jättefin blå vägg jag bara vara tvungen att fotografera.

gaygaygay

 Våren är här i Lund, och det är något som märks. Var man än går är det blommor som sticker upp från marken.

gayIgår spelade vi Tarôt hemma hos mig, och jag vann nästan. Tyvärr gick Sofia om mig precis i slutet.

Orkar du inte vänta till nästa söndag för att se mina bilder? Då kan du följa mig på Instagram. Där lägger jag upp bilder dagligen.

7 svar på ”Veckan då jag var med i DN”

  1. Sv: Sorry jag ligger efter rejält med att svara på kommentarer. Försöker i alla fall svara på kommentarerna i bloggen.
    Fan , du har ju fått till det så mycket bättre än jag på bloggen. Det här med design och WordPress design fungerar inte för mig, jag får fan kontakta min webbdesigner snart.

    1. Jadu, det är inte ett problem jag har än. Jag har inte fått tillbaka mina läsare än, men det är något jag jobbar på =)

      Tack! Jag använder temat ”Pinnacle” och har gjort så att det är en statisk startsida, alltså att bloggen är på startsidan. Det var lite klurande med att få till headern, men det löste sig till slut. Om du har några frågor är det bara att höra av dig =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *