Stockholm Pride med Conchita Wurst

Första dagen på Pride är nu avklarad. Det blev livpodd med Bögministeriet, åka parisehjul med Karl och lyssna på konsert med Ola Salo och Conchita Wurst. Tyvärr hinner jag inte skriva något mer om det nu, för jag ska om en kvart sitta på en buss igen, och jag har inte hunnit blogga innan. Förlåt. Men jag ska försöka skriva mer imorgon. Det kommer i alla fall en hel del bilder idag.
Publiken och scenen
Scenen
Stockholms Gaykör
Parisehjulsåkning
Conchita Wurst

2 svar på ”Stockholm Pride med Conchita Wurst”

  1. Sv: Haha , alltid retar det någon med Triaglen 😉

    Fan jag har varit askas på svara på kommentarer och dessutom har jag börjat jobba igen och semestern är över och kroppen säger i från. Ser ut som ni hade det bra i Stockholm på Pride, ser fram emot att läsa fler inlägg om pride.

    I morgon börjar ju Pride här i Malmö och jag ska nog ner och kolla en runda och se vad Malmö har att erbjuda på Onsdag kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *