Båttur och grillning på en ö

Eftersom kvällen igår var som när sommaren är som bäst, varm och vindstilla, bestämde vi oss för att ta en båttur ut till en ö och grilla. Då det var vindstilla var det inga vågar på sjön vilket gjorde att till och med jag uppskattade båtturen. Min åksjuka och mesighet brukar göra att det inte är så lätt att uppskatta en guppig båttur. Men nu var det som sagt vindstilla, så jag och Jens myste på vägen ut till ön.

// Last night was like when the summer is the best, warm and windless, so we decided to take a boat trip to an island and have a barbecue. Because it was windless and no waves on the lake even I appreciated the boat trip. My seasickness and sissyness usually makes it hard for me to appreciate a bumpy boat trip. But this time it was windless, so I and Jens cuddled all way to the island. //

3 svar på ”Båttur och grillning på en ö”

  1. Åh det där lät inte fel!

    Men du tänk som härligt att man kan känna så olika, det jag upplever som press upplever du som befrielse Därför är det så skönt att var och en bestämmer ur den vill blogga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *