Jag gör min soldyrkande familj stolt

En av de bästa sakerna med att komma hem till pappa är att vi har en stor altan på baksidan av huset. Den altanen har sol i princip hela dagen, så jag har legat där och läst/lyssnat på podcast hela eftermiddagen. Jag är inte så mycket för att ligga i solen egentligen, men idag kändes det rätt okej ändå. Självklart blev det en hel del ”springa-in-och-kyla-av-sig”-pauser, men för att komma från en soldyrkande familj tycker jag ändå att jag helt klart får godkänt.

49 svar på ”Jag gör min soldyrkande familj stolt”

  1. Sv: Ja du har en ”avancerad digitalkamera”.

    Skillnaden mellan digitalkamera och systemkamera är:
    På systemkamera kan du byta lins, samt att sensorn är större och ger bättre kvalitet och fler funktioner på en systemkamera.

  2. Skönt med en altan, längtar tills vi har hus och slippa lägenheten! 🙂 Då blir det pool och studsmatta, vem säger man måste ha barn för ha det haha 🙂

    haha den är rolig, skrattar med varje gång jag ser den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *