Sittandes i en mörk korridor

Jag har något gravt fel i min hjärna för jag väljer självmant att gå upp och tvätta klockan sju på morgonen. Jag vet att jag kommer vara en zombie när jag gör mitt bästa för att rulla av sängen, men när jag väl är uppe är det rätt skönt. När jag väl kom ut med mina tre tvättpåsar märkte jag att det var soligt och varmt ute, så som den nyblivna bloggaren och instagramfantasten jag är tog jag en selfie med mitt morgonruffs i solen.

Väl nere i tvättstugan passade jag på att prova på min nya kamera, så jag satte mig på golvet och väntade på att lamporna skulle slockna. Jag har alltid fascinerats av korridorer och rör. Det är estetiskt tilltalande helt enkelt. Det blev ett par bra bilder faktiskt. Visserligen är denna bild tagen med min iPhone, för jag har inte hunnit lägga in bilderna från kameran än, men jag tror ni överlever.

Korridorer och rör har alltid fascinerat mig

28 svar på ”Sittandes i en mörk korridor”

  1. the fragrance of blooming roses in the garden captivates the senses with its heavenly scent lavish i am happy to take your donation; any amount will be greatly appreciated

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *