Fotografering med min iPhone

Under våren har jag inte använt mitt instagramkonto. Jag tyckte det blev för mycket tid på att hålla igång kontot med all dess kommentarer, likes och bilder. Eftersom jag är ledig nu under sommaren tänkte jag att jag kunde börja använda kontot igen. Jag känner direkt att kreativiteten flödar. Jag förstår verkligen varför fotografering är så populärt, och varför folk springer runt med sina systemkameror. Att se på ett objekt och laborera med olika vinklar och ljusförhållanden är väldigt roligt och intressant tycker jag.

Igår när jag och Jens (Det är förresten min pojkvän. Insåg att jag inte har berättat vad han heter förut) satt ute på terassen tänkte jag att det vore roligt att få den fina duken på bild. Jag satt därför där med min telefon och fotograferade medan Jens planerade midsommar i telefon med en kompis. På samma sätt har jag betett mig under mina dagliga promenader. Så fort jag ser något fint fotograferar jag det. Dock blir det mest bilder med min iPhone, så det blir inte särskilt bra kvalitet på bilderna.

I examenspresent fick Jens en systemkamera, men han hade innan en hybrid mellan digitalkamera och systemkamera. Den har bara legat och skräpat hemma hos honom. Han hade helt glömt bort den, men när det slog honom att han faktiskt har den sa han att jag kunde få den. Hur snäll pojkvän har inte jag då!? Så var beredda på att det förhoppningsvis kommer vara betydligt bättre bilder här i framtiden.

41 svar på ”Fotografering med min iPhone”

 1. haha jo men jag finns redan på qruiser, där tycker ja mest att de bara finns sexgalningar 🙂 o sen hatar jag kantareller, inget gott o vill inte ha dem i rodellerna, tror att jag e kantarellhatare 🙂

 2. haha men gud ja anmäl mig haha:) kan ju bli kul 🙂

  Ja qx e mest en stor köttmarknad, men visst de finns en del normala boys där

 3. Oj, jag använder instagram vajre dag, fjaelkis där! hehe 😀

  SV: jodu,… vet inte, tror jag klickade mig runt på lite bloggar bara och så dök du upp 🙂

  puss

 4. Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

 5. Η τραγική ιστορία της Before you hit the online poker tables, you’ll need to familiarise yourself with the basic hand rankings and rules that govern Texas Hold’em. Here are the 10 hands every player should know before joining the action. Νέο σοβαρό κενό ασφαλείας Yorum * Δείτε τα δωρεάν games αυτής της εβδομάδας και συζητήστε για αυτά στο παρακάτω forum topic. Τα δύο παραπάνω games είναι διαθέσιμα από σήμερα στο Epic Games Store, μέχρι και την άλλη Πέμπη 4 5 στις 18:00. pokerstars εχεις δοκιμασει?νομιζω ειναι το πιο γνωστο…η απο τα πιο γνωστα
  http://poh.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=100127
  Παίζοντας δωρεάν video poker μπορείτε να μάθετε το παιχνίδι χωρίς να χάσετε χρήματα και στη συνέχεια να εξελίξετε τη στρατηγική σας, αυξάνοντας συνεχώς τις πιθανότητες κέρδους σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε παίζοντας βίντεο πόκερ δωρεάν είναι να καταλήξετε ποια εκδοχή του παιχνιδιού σας ταιριάζει καλύτερα και στη συνέχεια να αφοσιωθείτε σε αυτήν. Σε περίπτωση νέας εγγραφής είναι απαραίτητη η προσκόμιση Ευρωπαϊκού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή έγκυρου διαβατηρίου, σε ΕΝΤΥΠΗ μορφή.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *