Frozen fem månader efter alla andra

Kommer ni ihåg när jag sa att jag är efter med allting? Nu är det ett sådant tillfälle igen. Jag har nämligen precis tittat på Frozen, eller Frost som den heter på svenska. Den hade premiär 31 januari, och jag tittade inte på den förrän idag.

Det finns lite nackdelar med att vara efter med allt. Speciellt i det här fallet. Jag visste i princip hela handlingen och hade hört alla låtar. Dessutom är Youtube en grej som finnas och där är det rätt svårt att undvika något som sägs vara Disneys bästa film någonsin. Jag har därför stött på denna pärla. Det är klipp från filmen som är onödigt censurerade vilket gör att filmen får en helt annan mening. Enjoy!

16 svar på ”Frozen fem månader efter alla andra”

 1. Ja de va riktigt trevligt, nje mannen i mitt liv va inte där så ja får leta på nån annat ställe, nje nån pride blir de inte i stockhol, jobbar hela sommaren 🙂

 2. Sv: Skrattar .. Sektliknande försök till rekrytering, dagens bästa!

  Nej inte testat LCHF, även fast jag kanske bör då jag har led och muskelvärk och reumatologerna hittar inget fel och vet ej varför jag har så ont så jag bör egentligen undvika det fantastiska , älskade pastan och vita giftet ( mjöl ). Men jag försöker lägga om min kost och äta vegetariskt alternativ någon gång i veckan och även då och då undvika pasta, potatis and so on .

  Så , favorit frisör i Malmö? Vart? !

 3. Svar ett ( 1 ) : Haha, fettet är vår frälsare haha! Du har rätt, pasta och det där är ju inte bra, men sååå jävla gott. Dessutom behöver man liten del kolhydrat , tror i alla fall jag på!

  Svar två (2 ) Jag har inte kört på något, inte behövt då jag och sambon, sjömannen, pojkvännen varit tillsammans i 9 år nu i sommar! 😉 High five på oss!

 4. Sv: Åfan .. grönsaker äter jag ju massor av och även pasta.. Så jag kör dubbelt upp?! 😀

  Tack och tack! Det värmer! Då ska jag tjata lite, har du Facebook får du gärna gilla facebooksidan, Tommytott.

  Nej ingen pride för oss. Sambon har fullt upp med att lära upp den nya personalen på båten och jag har fullt upp med jobbet inom psykiatrin och det nystartade företaget!

 5. Sv: Haha, troligen inte .. men önsketänkande 😉

  Tack så mycket! Så vad har din blogg för facebooksida då jag kan gilla? Jag lägger upp alla mina inlägg på min, ja och allt annat galet jag kommer på! 🙂

  Haha, inte alla mina vänner gillar mitt bloggande heller, men hej ,.. dom gillar den konstigt nog ändå! 😉

 6. Sv: Jag sökte, men inte hittade jag något som heter denniswidmarkfan ?!

  Förstår dig. Jag tyckte det med i början, skrev ut det på bloggen så dom som verkligen läste fick gilla, men sen så skickade jag ut eftersom till vännerlistan .. Dock bara dom jag visste uppskattade bloggandet!

 7. Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

 8. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *