Min förkärlek till modern dans

När jag var 15 år hade jag en pojkvän som studerade på Kungliga svenska balettskolan. På skolan, om jag minns rätt, hade de två inriktningar: klassisk balett och modern dans. Varje år hade de en julföreställning som jag gick på. Tyvärr blev det bara en gång då förhållandet endast höll i fem månader. Ett av dansnumrena på julföreställningen var en tjej och kille som dansade som om de hade en kampsportsfight i ett tv-spel. Jag satt där och kunde inte sluta titta på dem. Jag var så fascinerad över att modern dans kunde vara så mångsidigt.

Ända sedan julföreställningen har jag varit förälskad i modern dans. Därför blev jag glad när jag idag såg Sias nya video till ”Chandelier”. Hela videon är en enda lång modern dans. Tjejen som dansar är otroligt talangfull och uttrycker verkligen känslor när hon dansar. Om ni bara ska titta på en youtubvideo idag så är det denna. Visserligen är den en månad gammal, men som ni kommer lära er om ni följer min blogg – jag är efter med precis allt…

7 svar på ”Min förkärlek till modern dans”

  1. haha nje så har ja ju inte tänkt 🙂 får nog börja tänka så istället.

    Men va bra då kan du ju hälsa henne att hon kan ju komma imorgon vid 09-tiden så åker vi till Falkenberg efter vi har druckit lite kaffe… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *