En kopp te i morgonsolen

Jag förstår att ni har väntat. Ni kan inte sitta stilla där hemma, för att ni är så pirriga på att få veta. Men jag kan nu berätta att jag idag slog gårdagens rekord och vaknade 04:58 helt klarvaken. Ett nytt personbästa med nästan en timme! 

Det verkar alltså som att det här med att vakna tidigt är en bestående grej för tillfället, men det är ändå rätt mysigt att vakna tidigt och vara pigg. Det är lugnt omkring en och inte massa ljud överallt. Speciellt nu på sommaren när det är ljust ute och man inte fryser ihjäl på morgnarna. Jag gjorde därför i ordning en kopp grönt te och ställde mig i solen utanför min lägenhet. Inte en kotte kunde jag se. Det var bara jag och min ”Piff och Puff”-kopp.

25 svar på ”En kopp te i morgonsolen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *