Söndagen ska bli en toppendag

Det här ska bli en toppendag. Jag har bestämt det, och därför ska det bli så. Jag håller nu på att tvätta och sedan ska jag träna och plugga. Förhoppningsvis hittar jag någon att gå på bio med, och ikväll ska jag göra matlådor. Kan det bli mycket bättre än så? Nu ska jag bara få det att bli så också. När jag har Tove Styrkes Million Pieces på repeat blir allting roligt i alla fall. Jag har blivit helt beroende av den sedan hon sjöng den på P3 Guld igår, men den är ju så bra! Jag är bara ett halvår efter alla andra…

4 svar på ”Söndagen ska bli en toppendag”

  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  2. Wow, amazing weblog layout! How lengthy have you been blogging for?
    you make blogging look easy. The total glance of your site is great, as neatly as the content!
    You can see similar here e-commerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *