Tentaångest här!

Okej, jag har varit väldigt dålig på att blogga, och här är anledningen – tentaångest! Jag har två mattetentor nästa vecka och det är inte direkt något jag längtar efter. Dessutom känns det som att jag inte hinner lägga tid på något annat heller, så när jag har fixat det här så kommer jag tillbaka.

4 svar på ”Tentaångest här!”

  1. Bra att du skrev åtminstone ett par rader! Icke en bokstav på över en vecka, så skenar fantasin och vi inbillar oss … jag säger inte vad. Lycka till med tentor, och glöm inte att äta och sova emellanåt!

  2. What’s up it’s me, I aam apso visitkng this site
    daily, this web page iis in fact fastidious andd
    thee users aree realpy ssharing noce thoughts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *