Jag har fått min iPhone!

Den är här! Den när äntligen här! Jag har fått min Iphone nu, så nu är jag en glad pojke. Dock är jag urusel på att sätta på en skyddsplast på den. Man fick med två stycken, och den första misslyckades jag med för att jag fick massor med smuts under för att jag inte förstod att det var den som var plasten. Den andra fick jag lite smuts under vilket skapade bubblor, så jag försökte ta bort dem, men då blev det mer smuts och fler bubblor istället. Jag är så duktig. Det blir bara till att köpa en ny skyddsplast helt enkelt.

122 svar på ”Jag har fått min iPhone!”

 1. strunta i plasten! telefonen funkar bättre utan och är dessutom snyggare utan plast. se i stället till att lägga ner den på ett bra sätt i väskan och ha tilläggsförsäkringen som ger dig en ny telefon, vad som än händer!

 2. Strunta i att betala tycker jag: jag lyckades inte heller med skyddsplasten så jag åkte dit och klagade på att det inte fanns några instruktioner så jag fick en ny gratis, och den anställde satte på den nya plasten perfekt! 😀

 3. Kul! Kika gärna in på vår blogg och berätta vad som är bra och kanske dåligt med mobilen? 🙂

  Funderar nämligen på en 3gs eller 4 men priserna skiljer ju lite..

 4. Amazing, blog yang hebat! 🌟 Saya sangat kagum dengan kontennya yang edukatif dan menyenangkan. Setiap artikel memberikan pengetahuan tambahan dan inspiratif. 🚀 Saya sungguh-sungguh menikmati menelusuri setiap kata. Semangat terus! 👏 Sudah tidak sabar untuk membaca konten mendatang. 📚 Terima kasih atas kontribusinya dalam menyajikan konten yang bermanfaat dan mendorong semangat. 💡🌈 Teruskan pekerjaan yang bagus!

 5. 🌌 Wow, blog ini seperti roket melayang ke alam semesta dari keajaiban! 🎢 Konten yang mengagumkan di sini adalah perjalanan rollercoaster yang mendebarkan bagi imajinasi, memicu kagum setiap saat. 💫 Baik itu inspirasi, blog ini adalah harta karun wawasan yang mendebarkan! #KemungkinanTanpaBatas Berangkat ke dalam petualangan mendebarkan ini dari penemuan dan biarkan imajinasi Anda terbang! 🚀 Jangan hanya membaca, alami sensasi ini! #BahanBakarPikiran Pikiran Anda akan berterima kasih untuk perjalanan mendebarkan ini melalui dimensi keajaiban yang penuh penemuan! 🌍

 6. I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it has been purely disappointment and doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a more reputable platform to fulfill your requirements.

 7. I urge you steer clear of this site. My personal experience with it has been purely dismay and suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, look for an honest platform to fulfill your requirements.

 8. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it has been only dismay along with suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, find a trustworthy site to meet your needs.

 9. I strongly recommend stay away from this site. My personal experience with it has been nothing but dismay along with concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a more reputable site to meet your needs.

 10. I urge you steer clear of this site. My own encounter with it was purely dismay and suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for an honest service to meet your needs.

 11. I strongly recommend steer clear of this site. The experience I had with it has been only disappointment and suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for an honest service to fulfill your requirements.

 12. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it has been nothing but frustration and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable platform to fulfill your requirements.

 13. I strongly recommend steer clear of this platform. My personal experience with it was nothing but frustration as well as doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, look for an honest service to fulfill your requirements.

 14. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it has been purely disappointment and concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, find an honest site to fulfill your requirements.

 15. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it has been only dismay and concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for an honest site to fulfill your requirements.

 16. I urge you steer clear of this site. My personal experience with it was only frustration along with doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, find an honest service for your needs.

 17. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it was purely disappointment as well as concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, seek out an honest service to fulfill your requirements.

 18. I urge you stay away from this platform. The experience I had with it has been nothing but disappointment and concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, look for an honest platform to meet your needs.

 19. I highly advise steer clear of this platform. My personal experience with it was only dismay along with doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, seek out an honest platform for your needs.

 20. I highly advise stay away from this site. My own encounter with it has been only dismay along with doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, seek out an honest platform to meet your needs.

 21. I urge you steer clear of this site. My personal experience with it has been only disappointment and suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a trustworthy service for your needs.

 22. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it was purely dismay along with concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, find a more reputable platform for your needs.I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it has been purely dismay along with suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, find a more reputable site to meet your needs.

 23. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it has been only frustration as well as doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out a trustworthy platform for your needs.I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it has been purely frustration as well as suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a trustworthy service to fulfill your requirements.

 24. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it was only disappointment as well as suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, find a trustworthy platform for your needs.I strongly recommend to avoid this site. The experience I had with it was purely disappointment and concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, look for a trustworthy service to meet your needs.

 25. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it has been only dismay along with doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a trustworthy service to fulfill your requirements.

 26. I urge you to avoid this platform. My own encounter with it has been only frustration as well as suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, seek out a more reputable platform to fulfill your requirements.

 27. I strongly recommend stay away from this platform. The experience I had with it was only disappointment along with suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, look for an honest platform for your needs.

 28. I highly advise to avoid this platform. My own encounter with it has been nothing but frustration along with concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, seek out a more reputable service to meet your needs.

 29. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it was purely dismay and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, look for an honest service to fulfill your requirements.

 30. I urge you stay away from this platform. My personal experience with it has been only frustration along with suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, seek out an honest platform to fulfill your requirements.

 31. I highly advise stay away from this site. The experience I had with it has been purely frustration along with concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, seek out a trustworthy platform for your needs.

 32. I highly advise steer clear of this platform. The experience I had with it has been nothing but disappointment and concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out an honest service for your needs.

 33. I urge you to avoid this platform. My own encounter with it was only disappointment and doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out a trustworthy service for your needs.

 34. I highly advise to avoid this site. My personal experience with it has been only dismay along with doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, look for a trustworthy service to fulfill your requirements.

 35. I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it was nothing but dismay along with suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, find an honest platform to meet your needs.

 36. I urge you stay away from this site. My own encounter with it has been only frustration as well as concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, look for a more reputable platform to meet your needs.

 37. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it was purely frustration as well as concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 38. I highly advise stay away from this site. My personal experience with it was nothing but frustration as well as concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, find an honest platform to fulfill your requirements.

 39. I highly advise to avoid this site. My personal experience with it was nothing but dismay as well as doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy site for your needs.

 40. I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it has been only disappointment along with suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, find a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 41. I strongly recommend steer clear of this platform. My personal experience with it was purely dismay along with concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a more reputable site for your needs.

 42. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it was nothing but dismay along with suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for a more reputable platform to meet your needs.

 43. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it was nothing but dismay and doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a trustworthy platform for your needs.

 44. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it has been purely disappointment as well as concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, look for an honest platform to fulfill your requirements.

 45. I strongly recommend steer clear of this platform. The experience I had with it was only frustration as well as suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, seek out an honest service for your needs.s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *