Jag har fått min iPhone!

Den är här! Den när äntligen här! Jag har fått min Iphone nu, så nu är jag en glad pojke. Dock är jag urusel på att sätta på en skyddsplast på den. Man fick med två stycken, och den första misslyckades jag med för att jag fick massor med smuts under för att jag inte förstod att det var den som var plasten. Den andra fick jag lite smuts under vilket skapade bubblor, så jag försökte ta bort dem, men då blev det mer smuts och fler bubblor istället. Jag är så duktig. Det blir bara till att köpa en ny skyddsplast helt enkelt.

11 svar på ”Jag har fått min iPhone!”

  1. strunta i plasten! telefonen funkar bättre utan och är dessutom snyggare utan plast. se i stället till att lägga ner den på ett bra sätt i väskan och ha tilläggsförsäkringen som ger dig en ny telefon, vad som än händer!

  2. Strunta i att betala tycker jag: jag lyckades inte heller med skyddsplasten så jag åkte dit och klagade på att det inte fanns några instruktioner så jag fick en ny gratis, och den anställde satte på den nya plasten perfekt! 😀

  3. Kul! Kika gärna in på vår blogg och berätta vad som är bra och kanske dåligt med mobilen? 🙂

    Funderar nämligen på en 3gs eller 4 men priserna skiljer ju lite..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *