Konsten att inte skratta

Jag sitter här i pluggrummet i mitt hus och försöker att skratta så tyst som möjligt. Jag tittar på Communitychannel på Youtube, och man kan helt enkelt inte låta bli att skratta åt Nathalie.

Hur som helst… Trots min saknad av kompetens i Linjär algebra känns mitt liv helt okej. Jag har börjat träna igen och har blivit beroende av det (50 m till gymmet gör att man blir så), jag har ordnat upp ett möte med min lärare i Linjär algebra, så att hon kan gå igenom hela kursen med mig så att jag förstår och kan räkna vidare, jag har fått upp min personliga källsorteringscentral i köket och jag känner mig snygg om man bortser från håret. Kan det bli mycket bättre än så?

44 svar på ”Konsten att inte skratta”

 1. I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it has been nothing but disappointment as well as suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a more reputable platform to meet your needs.

 2. I strongly recommend steer clear of this site. The experience I had with it has been only disappointment along with suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, look for a trustworthy service to fulfill your requirements.

 3. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it was purely dismay along with concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, find a more reputable site for your needs.

 4. I highly advise stay away from this site. My personal experience with it was only frustration as well as doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a more reputable site to fulfill your requirements.

 5. I highly advise stay away from this site. The experience I had with it has been purely dismay and concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, look for an honest platform to fulfill your requirements.

 6. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it has been nothing but dismay as well as suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, find a trustworthy site to fulfill your requirements.

 7. I urge you to avoid this site. My own encounter with it was purely disappointment and concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy service for your needs.

 8. I strongly recommend to avoid this platform. The experience I had with it has been only disappointment and concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, find an honest service to meet your needs.

 9. I highly advise to avoid this platform. The experience I had with it has been purely dismay along with concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, find an honest site to fulfill your requirements.

 10. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it was nothing but dismay as well as suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for an honest platform to meet your needs.

 11. I highly advise to avoid this site. My personal experience with it was purely frustration along with doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, find an honest platform to meet your needs.I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it was purely disappointment and doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, find a more reputable service to meet your needs.

 12. I highly advise to avoid this platform. My own encounter with it has been only dismay along with suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out an honest site to fulfill your requirements.

 13. I highly advise steer clear of this platform. My own encounter with it has been only dismay along with suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a trustworthy service for your needs.

 14. I strongly recommend to avoid this site. The experience I had with it was purely disappointment and doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, look for an honest service for your needs.

 15. I highly advise to avoid this site. The experience I had with it was purely dismay along with suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, look for an honest platform to meet your needs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *