Hej då Tele2?

Jag håller för tillfälle på att bråkar med Tele2 om mitt mobila bredband, så om jag har tur och får som jag vill kommer jag inte kunna blogga hemifrån på ett tag för att jag då har fått säga upp mitt abonnemang. Jag orkar helt enkelt inte med eller tänker acceptera den otroligt dåliga tjänsten jag betalar för.

Och utöver det är allting toppen!

4 svar på ”Hej då Tele2?”

  1. Dennis! Jag glömde att skriva grattis till dig, jag gick och tänkte på det dagen innan men ändå glömde jag det, haha. Men grattis i efterskott 😀

  2. Wow, awesome blog structure! How long have
    you ever been blogging for? you make running a blog glance easy.
    The entire glance of your website is great, as smartly as the
    content! You can see similar here e-commerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *