Helgen har varit bra

För att fatta mig kort – jag har haft en jättebra helg med massor av trevliga middagar, spelkvällar och vänner. Dock har jag inte pluggat fullt så mycket, men imorgon så… Dock är det svårt att hitta någon att plugga med. Det verkar som att de flesta vill plugga själva inför tentan, men det vill inte jag. Jag vill kunna diskutera med folk när jag inte förstår något. Jaja, någon hittar man väl…

26 svar på ”Helgen har varit bra”

  1. I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

  2. KahveOyun.com – Mobil ve bilgisayar üzerinden okey odalarında oynayarak zaman geçireceğiniz ve okey oynarken sohbet edebilme fırsatını ücretsiz sunmaktadır.

  3. This article really resonated with me. I’ve been struggling with the same issue for a while now, and it’s refreshing to see someone else articulate it so well

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *