Invigning av Malmö studenthus nästa!

Om drygt 20 minuter blir det livat här i Malmö studenthus. Det är nämligen invigning av huset! Det är en hoppborg uppställd på parkeringen, ballonger uppsatta och en röd matta utrullad framför ingången. Det ska tydligen komma ”viktiga” människor på invigningen. Vi som bor här får självklart komma vi med. Vi ska få gratis mat och en presentpåse, och alla i huset hoppas på att det är ett bättre erbjudande på gymmet de har öppnat i huset än det vi fick i brevlådan. I två veckor har gymmet gjort reklam att de har 500 gymkort för 995 kr, men nu när vi fick vårt erbjudande ska vi betala 500 kr mer än det. Det känns inte riktigt rätt…

Okej, tillbaka till ämnet. Det ska bli roligt med invigningen. Ägaren av huset ska tydligen spela med sitt band, och de flesta i huset (de som skolkar från skolan alltså) kommer att vara där. Det kommer bli en kanondag tror jag!

Ett svar på ”Invigning av Malmö studenthus nästa!”

  1. I am a student of BAK College. The recent paper competition gave me a lot of headaches, and I checked a lot of information. Finally, after reading your article, it suddenly dawned on me that I can still have such an idea. grateful. But I still have some questions, hope you can help me.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *