Zombiehål är läskiga

Varje gång jag går ner och duschar i källaren (vårt badrum blev fuktskadat så vi fick riva ut alltid och ha ett temporärt badrum i källaren. Det var två år sedan det hände…) är jag övertygad om att någonting ska krypa ut ur ett hål i väggen. Jag är otroligt mörkrädd och otroligt rädd för zombies. Logiskt sätt borde jag inte tro på zombies, och det gör jag inte heller, men jag är fortfarande rädd för dem, och om någon ser logiken i det kan ni gärna höra av er. Hur som helst är det hur läskigt som helst att gå ner i källaren när det är mörkt, och det där hålet i väggen gör inte saken bättre.

Nä, jag tror att det kommer bli mycket bättre när jag flyttar till Skåne, för lägenheten där är inte alls läskig. Det är ett rum, och inga konstiga hål eller mörka ställen. I villan jag bor nu, finns det läskiga mörka platser överallt och hela huset knarrar och låter. Det är inge roligt alls när jag är ensam hemma kan jag säga er!

Visst låter jag otroligt vuxen, mogen och cool nu? Inte riktigt va…

13 svar på ”Zombiehål är läskiga”

  1. Профессиональные seo https://seo-optimizaciya-kazan.ru услуги для максимизации онлайн-видимости вашего бизнеса. Наши эксперты проведут глубокий анализ сайта, оптимизируют контент и структуру, улучшат технические аспекты и разработают индивидуальные стратегии продвижения.

  2. Game World https://kz-games.kz offers the latest online gaming news, game reviews, gameplay and ideas, gaming tactics and tips . Start playing our most popular and amazing games and get ready to become the leader in the online gaming world!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *