Ett tips

Plocka in ut ett ton sten utan handskar så att du får ett sår på tummen och koka inte pasta och råka hälla vattnet på tummen med såret.

Det gör ont.

3 svar på ”Ett tips”

  1. letade fram en bild på en docka,kolla på länken; http://www.dustin.se/pd_5010455541.aspx Dockningsstationen är den platta grejen framför datorn. En sån har jag liggande på mitt skrivbord och till den är en 24″skärm, tangentbord, högtalare m.m anslutna så när jag klickar fast min dator i dockningsstationen så funkar den som en ”stationär” dator och jag kan jobba på större skärm och med andra redskap. När jag är klar så klickar jag bara lös laptopen igen och kan ta med mig den. Jättefiffigt 🙂
    Hade mitt skrivbord inte sett ut som ett katastrofområde hade jag kanske våga lägga upp en bild, men nu sitter jag och ritar höstens schema till jobbet så det är papper och grejer ungefär ÖVERALLT 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *