Den bästa schlagerkvällen någonsin!


Min hals gör ont och likaså mina fötter, men det är inte så konstigt eftersom schlagerkvällen i Pride Park var så grymt bra igår! Jag tror faktiskt att det är den bästa jag har varit på. Det var hur många bra artister som helst. Elin Lanto, Lena, Anna Bergendahl, Safura, Sibel och många många fler. När Lena sjöng hördes hon knappt för alla sjöng med så högt, och alla jublade när hon hade sjungit klart så hon fick sjunga en gång till. Anna fick också komma in en gång till för att alla jublade så mycket och man märkte verkligen hur hon blev rörd.

En av kvällens många höjdpunkter var när Safura sjöng sin låt Drip Drop, och hon såg så otroligt glad ut och gjorde så att alla sjöng med. Det är roligt att se alla artister live, för det blir en helt annan sak. De är på riktigt liksom.

Det roligaste som hände var när Nanne Grönvall skulle sjunga den där låten som går “som i ett vattenfall”, eller hur den nu går, och precis när hon sjöng det började det spöregna och hon började skratta och kom av sig. Det är ju så det ska vara. Artisten ska vara verklig och ha roligt med publiken. Hon var för övrigt grymt bra och hon sjöng alla sina låtar som till exempel Avundsjuk som jag tycker är bland de bästa låtarna som har gjorts i Melodifestivalen. Kan man tröttna på den låten liksom?

Hur som helst var det en kanonkväll och jag har 390 bilder som jag vill lägga upp här, och därför tänkte jag göra det på följande sätt: jag lägger bara upp Lena i det här inlägget, och så skriver jag ett till inlägg sen med bara bilder ifrån kvällen. Låter det bra?

Okej jag var tvungen att lägga upp den här bilden på Hanna Lindblad också för den ser så rolig ut. jag lägger dock upp lite mer smickrande bilder på henne sen, för nu tänker jag leka med min MacBook Pro som kom hem nyss.

15 svar på ”Den bästa schlagerkvällen någonsin!”

 1. Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website?
  I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform.
  I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

 2. Получите перетяжку мягкой мебели с гарантией качества
  Обновление мягкой мебели: простой способ обновить интерьер
  Качественное обслуживание перетяжки мягкой мебели
  Перетяжка мягкой мебели обновить диван или кресло
  перетяжка мягкой мебели http://www.peretyazhkann.ru/.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *