Vad är plu-koden för banan?


4050, 4342, 1351, 4682…

Jag håller på att öva på plu-koder till mitt jobb i kassan på ICA. Jag har hur många vänner som helst som jobbar i mataffärer, och jag pratade med Buko, och han sa att de flesta har samma Plu-koder. Därför skickade han sin lista med plu-koder så att jag kan öva på dem. Det är många koder att lära kan jag äga er. Vet ni vad plu-koden för bananer är? Det gör inte jag heller för jag har glömt bort den…

Det här kommer gå jättebra känner jag…

7 svar på ”Vad är plu-koden för banan?”

  1. Wow, wonderful blog structure! How long have you ever been blogging for?
    you made running a blog glance easy. The total glance of your site is magnificent, let alone the content material!
    You can see similar here e-commerce

  2. Someone necessarily assist to make severely posts I might state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the analysis you made to create this actual publish amazing. Great activity!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *