Jag tycker inte om att ta det lugnt


Det är “Dennis är duktig”-dagen idag här hemma. Jag har diskat, jag har sorterat tvätt och ska tvätta hela dagen, jag ska dammsuga undervåningen och jag har jobbat med mitt researcharbete, som jag ska fortsätta med nu. Jag älskar dagarna när man känner att man är superproduktiv och klarar av allt. De är mycket bättre än dagarna då man får ta det “lugnt” men att man istället stressar upp sig för att man inte gör något. Jag fungerar så att jag mår som bäst när jag har som mest att göra. Vecka 20 nu i trean då jag hade mer att göra än vad jag någonsin har haft i skolan, var även den veckan jag var som mest lugn och presterade bäst. Det är lite roligt att det fungerar så, men det positiva med det är att jag slipper ljuga i mitt CV om jag skriver “jobbar bäst under stress” eftersom detta faktiskt stämmer in på mig…