Killar som kramas i duschen


Är det “snygga killar på stranden”-dagen idag, eller? Alby kryllade av snygga killar idag, och jag och Alex fokuserade mer på att titta efter killar än att hålla oss flytande, vilket nu efteråt kanske är rätt korkat. Vad är viktigast liksom – snygga killar eller livet? Det förstår ni ju själva att det är snygga killar…

En rolig grej med Alby är att man får se alla sina “skolkompisar” som man inte har sett på flera år, eftersom alla vettiga människor i Tyresö befinner sig i Alby när det är varmt. Det var speciellt en “skolkompis” jag lade märke till. Han hade blivit superbiff, och då menar jag verkligen superbiff! Det roliga med honom är att jag alltid har undrat ifall han är bög eller inte. Han kom nämligen och kramade mig i duschen efter en idrottslektion, och sedan har han kramat mig en gång till, och jag hade inte ens pratat med människan! Det känns väl inte så hetero att komma och krama en kille när han står så gott som naken i duschen, eller hur?

 Jag var tvungen att ta en med en bild på Alex också. Har ni sett någon sitta så här konstigt någon gång innan? Jag provade, men det gick inte. Jag måste dessutom påpeka att jag tog på mig min “Svampbob Fyrkant”- t-shirt idag. vad det skulle vara bra för vet jag dock inte…

7 svar på ”Killar som kramas i duschen”

  1. Jag tror inte jag känner någon hetero kille som skulle få för sig att krama en annan kille i duschen, knappt en hetero tjej hade kramat en annan tjej heller.
    Sv: Yes! It was ”only you”! 😀

  2. Det måste vara ”Snygga killar på stranden”-dagen, helt klart… Var på stranden idag med, och ja de fanns där med! Hade svårt att koncentrera mig på simmandet jag med 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *