Har Spanien vunnit i andras historia?

Är det bara jag som stör mig på att sportreportrarna säger: ”Spanien vinner VM för första gången i landets historia”? Det är väl självklart? Det är ju inte om att det är Spanien vinner första gången i den spanska historien, men om man istället tittar på till exempel den svenska historien har Spanien vunnit VM flera gånger. Varför inte bara säga att Spanien nu har vunnit VM för första gången? Mycket enklare och inga missförstånd…

135 svar på ”Har Spanien vunnit i andras historia?”

  1. Men…. Va Fan… Det har du ju helt rätt i.. Det har jag aldrig tänkt på. Nu kommer jag också att störa mig på det. Som om jag inte hade tillräckligt mycket att störa mig på sedan innan. Tack.

    Hursomhelst, kul och välskriven blogg.
    Mvh
    Mike

  2. I am sorting out relevant information about gate io recently, and I saw your article, and your creative ideas are of great help to me. However, I have doubts about some creative issues, can you answer them for me? I will continue to pay attention to your reply. Thanks.

  3. After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

  4. At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *