Den där tjejen från den där reklamen du vet?

Som ni vet blir jag lätt beroende av saker. Musik, Youtube, bloggar… Nu är det dock musik som gäller. Jag har fullkomligt fastnat för Sias nya skiva We are born. Precis alla låtar på den skivan är bra, och det är inte ofta det är så, eller hur? jag har främst fastnat för låten Clap Your Hands, och videon till den är riktigt rolig. Sia är bäst just nu helt enkelt!

För er som inte vet vem Sia är kanske ni kommer ihåg henne som den där tjejen som sjöng den där bra låten i den där Lindexreklamen med massa stickade saker. Det var i alla fall så jag först hörde talas om henne…

10 svar på ”Den där tjejen från den där reklamen du vet?”

  1. Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *