Har ni koll på er sexualkunskap?

Kondomer_Dennis_Widmark
Om man har en tallang, så ska man väl ändå utnyttja den? Det är i alla fall min åsikt, och jag använder min tallang så ofta jag bara kan, nämligen att lura mina kompisar. Det är något som gör att de inte hör när jag är ironisk eller luras, och det gör det hela jätteroligt. Just precis nu till exempel lurar jag min kompis Linda att spermierna väljer vilket kön de ska få när de åker in i ägget, eftersom det finns en killingång och en tjejingång. Det låter logisk, men självklart är det inte sant någonstans alls. Det roliga är att Linda inte trodde på mig och tyckte att jag bara fjantade mig, men nu har jag övertalat henne om att det verkligen finns två ingångar till ägget, och nu diskuterar vi om ifall spermien har ett val att välja kön eller inte. Hon har alltså helt accepterat att det finns två ingångar. Åh, vad jag älskar det här! Linda kommer bli skitarg när hon läser det här, för hon följer min blogg, men det är värt det…

6 svar på ”Har ni koll på er sexualkunskap?”

  1. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *