Omgiven med alkohol… och saft…

Karola: “Idioter”
Igår hände det något stort. Jag, Dennis Widmark, gick på en fest, där jag bara kände två personer, utan att ha ångest över det! Jag är stolt över mig själv. Jag är annars väldigt rädd för nya människor, men blir väldigt social när jag väl slappnar av, och därför tycker jag att jag var väldigt duktig som vågade gå på festen.

Hur som helst… Karola och hennes bästa kompis Sofie hade 39-årskalas, och det var väldigt trevligt.  Vi satt i en trädgård någonstans längs Nockebybanan, och åt alldeles för mycket god mat. Dessutom var jag jättecool och drack saft medan alla andra drack alkohol. Jag känner verkligen att coolhetsmätaren på mig sprängs av överansträngning…

Efter vi hade ätit var det dags för charader på internskämt, och det var väldigt roligt. Jag fick visa någonting med en ninja och sedan “tre tappade sparris”. Bara så att ni vet är det väldigt svårt att visa sparris, men mitt lag klarade det till slut och vi vann.

Vi spelade även ett ölspel som jag aldrig har spelat förut (kanske för att jag aldrig har druckit”) som gick ut på att man skulle träffa med en pingisboll i ölglas, och den man träffade fick det andra laget dricka upp. Dock lyckades jag bara träffa en. Jag har som sagt ingen bollkänsla över huvudtaget.

För er som känner mig kommer det här inte komma som en chock, men bland det bästa under kvällen var att Sofies brorsas kompisar kom och var med oss hela kvällen, och de var inte direkt fula, så jag hade något att roa mig med, om man säger så.

Det var en jättetrevlig kväll och grattis Karola och Sofie!

Vi vann charaderna!
 
Ölspel

6 svar på ”Omgiven med alkohol… och saft…”

  1. Dennis.. För oss som var på Karolas födelsedagskalas förra året så spelade vi det spelet då med ;D .. Just for your information 😉 haha 😛

  2. Wow, amazing weblog structure! How lengthy
    have you been running a blog for? you make blogging glance
    easy. The total look of your website is fantastic, as smartly as the content material!
    You can see similar here dobry sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *