Inte utan mitt bananfodral!

Bananfodralet är guds gåva till hungriga studenter! Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan mitt bananfodral. Jag har med mig mina två bananfodral vart jag än går, för jag vill alltid ha en banan att smaska på. Okej, det där kom ut fel… Men ni förstår vad jag menar. Utan mina bananfodral skulle min väska stinka bananklet och troligtvis vara rätt möglig, eftersom jag troligtvis inte skulle märka att det började mögla. Två skåpstäddagar i rad har jag hittat en möglig smörgås längst in i mitt skåp, vilket tydligt visar att jag glömmer bort matrester. (Se  ”Det man inte vill hitta på en städdag”)

Hur som helst… Gunnarolla, en av kanalerna jag följer på Youtube, har gjort två videor i rad om just bananfodral, och de är rätt underhållande faktiskt. Han tar upp hur vi ska låta bananerna få vara som de vill och inte tvinga in dem i en norm, eftersom han uppenbarligen tror att bananfodralet är till för att forma bananerna till rätt form… Inte riktigt så det är va?

3 svar på ”Inte utan mitt bananfodral!”

  1. Когда я решил украсить дом к праздникам, мне понадобилась светодиодная бахрома. Она была найдена на сайте neoneon.ru, и это было открытие для меня! Здесь я нашел идеальное сочетание качества и доступной цены. Теперь мой дом будет сиять ярко и красочно – [url=https://neoneon.ru/]купить цветной гибкий неон[/url]

  2. Признаюсь, я редко доверяю онлайн-сервисам, но все-займы-тут.рф стал исключением. Мне нужно было 10000 рублей на оплату обучения, и именно тут я нашел [url=https://все-займы-тут.рф/]займ на карту без отказа[/url]. Всё четко, быстро и без скрытых комиссий. Друзья, если вы в поисках надежного ресурса для займа, вам сюда!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *