“Där kan vi snacka om hård kuk”


Fjortisar kan skrika. Det är en sak som är säker. När vi kom in i biosalongen för att se på Eclipse var den full med fjortisar, men vi får inte glömma bort min moster som jag träffade på där. Hur som helst skrek fjortisarna åt allt. “AAAH, han har ingen tröja på sig!”, “AAAH, de kyssar varandra!”, “AAAH, Edward knyter sina skosnören!”, ja, de skrek åt allt. Det känns lite som att de borde vänja sig vid att Jacob går runt utan t-shirt mest av tiden, men nej då… Dock hade jag ingenting emot att se Jacob utan t-shirt, och i första scenen som han var med måste jag faktiskt erkänna att jag var med och skrek. Ett mörkt och maskulint skrik så klart… Självklart…
Det bästa i hela filmen var dock vid en het kyss och då sa Karola något som fick mig och Alex att skratta högt när ingen annan gjorde det. “Där kan vi snacka om hård kuk” Hur roligt är inte det!? För er som inte är insatta i Twilight kanske det inte är så roligt, men då får ni skylla er själva.
Och jag tycker att jag måste förklara bildvalet. På vägen till bion gick vi förbi Hötorget, och där satt Shrek på taket. Han är mycket större i verkligheten än han är på film måste jag säga…

6 566 svar på ”“Där kan vi snacka om hård kuk””

  1. Det var några som skrek/tjöt/fnittrade, men inte jättemånga. Alla applåderade efter att Edward frågade du-vet-vad vid sängen 😀 Jag tycker filmen kanske var lite seg, men sååå braaaa!!

  2. Jag håller med. Den var lite seg. Jag hoppas verkligen att de två sista filmerna överträffar den första filmen, för jag tycker fortfarande att den är bäst =)