Må bästa student vinna!

mastarnasmastare_tisdagar2000
Tillhör ni dem som alltid önskat att få vara med Fångarna på fortet? Det är jag, och därför blev jag glad när min vän Buko (heter Viktor egentligen. Fråga inte hur han har fått det smeknamnet för det kommer ta ett tag att förklara) sa att han tänkte ha Mästarnas mästare hemma hos sig. Ni vet programmet som har gått på SVT där gamla idrottsstjärnor ska tävla mot varandra och se vem som är bäst. Imorgon vid elva kommer det därför vara fullt allvar mellan oss åtta stycken som ska tävla.
Om jag känner Buko rätt kommer det vara massor med jobbiga och roliga grenar. en gren har han redan avslöjat och det är grenen när man står i en trappa och ska svara på frågor, och om man svarar fel får man gå högst upp igen. Problemet är bara att frågorna är allt annat än enkla, så det finns ingen chans att man redan kan svaret, utan man måste memorera det.
Det kommer utan tvekan bli en kanondag, och jag ska göra mitt bästa, för en sak är säker – om jag åker ut först kommer jag bli jävligt arg. Tävlingsmänniska you know…

30 svar på ”Må bästa student vinna!”

 1. Быстромонтируемые здания – это прогрессивные сооружения, которые отличаются громадной скоростью строительства и гибкостью. Они представляют собой постройки, образующиеся из эскизно изготовленных компонентов или компонентов, которые могут быть быстро установлены в пункте развития.
  Быстровозводимые здания владеют податливостью и адаптируемостью, что разрешает просто менять и модифицировать их в соответствии с интересами покупателя. Это экономически результативное а также экологически стойкое решение, которое в крайние годы заполучило маштабное распространение.

 2. PBN sites
  We’ll generate a structure of privately-owned blog network sites!

  Pros of our PBN network:

  We perform everything so google does not understand THAT this A self-owned blog network!!!

  1- We acquire domains from distinct registrars

  2- The principal site is hosted on a VPS hosting (VPS is high-speed hosting)

  3- The rest of the sites are on various hostings

  4- We attribute a separate Google profile to each site with confirmation in Google Search Console.

  5- We design websites on WP, we don’t utilise plugins with assisted by which malware penetrate and through which pages on your websites are created.

  6- We do not reproduce templates and employ only individual text and pictures

  We never work with website design; the client, if wished, can then edit the websites to suit his wishes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *